Saturday, October 13, 2007

 

ablation in Thailand

Voeg een recensie toe

8.3
Algemene indruk: 9.0
Prijs kwaliteits verhouding: 9.0
Klant vriendelijkheid: 8.0
Behandeling Ziekenhuis: 8.0
Professionaliteit Ziekenhuis: 8.0
Accomodatie: 8.0
Bedienend personeel: 8.0
E v/d Berg - 17-Jul-2007
Algemene indruk: 9, Prijs kwaliteits verhouding: 8, Klant vriendelijkheid: 8
Hierbij onze reactie betreffende afgesproken behandelingen in Pattaya.

Allereerst nog onze hartelijke dank voor uw vriendelijke en behulpzame afhandeling op al onze vragen.

De aankomst in Bangkok-Pattaya Hospital was al apart. Diverse hostesses die alle klanten opvangen en doorsturen. Alle verpleegsters op hakjes en in mantelpakjes. En indien niet de Thaise of Engelse taal machtig direct een internationale marketing manager die je begeleid.

Wat wij achteraf missen op uw website is toch een aantal foto’s van de omgeving waarin je terechtkomt, en een beschrijving ervan. Nadat wij het intake gesprek met de zeer vriendelijke arts hadden gehad (Dr. Thun), werden wij naar de prive kamer gebracht...

Een kamer van ongeveer 4x7 meter met slaapbank voor de partner, flatscreen TV, magnetron, koelkast en waterkoker. Een badkamer waar een hotel jaloers op is. En het aparte is dat werkelijk voor alle handelingen er een aparte verpleegster is. Waarvan er één aangaf dat de volgende dag een manicure met nailart tot de mogelijkheden behoorde. Ook de partner werd niet vergeten. Ik kreeg een laptop tot mijn beschikking met draadloos internet om de uurtjes door te komen. En elke ochtend een vers –engelstalig- krantje!

Nadat mijn vrouw ‘s nachts last had van pijn in de rug, kwam men met vier man sterk haar een pep-behandeling geven. Twee stonden haar rug te masseren, één haar voeten en één klopte het kussen op.

Het eten is volgens hun zeggen te vergelijken met het 4 sterren menu van het Amari hotel.

Ook de plastisch chirurg staat nationaal heel hoog aangeschreven.

Kortom een compleet pakket, weliswaar luxe hotel (Montien Pattaya) en vlucht zelf geregeld, twee weken Thailand, waarvan dan één week vakantie. Een super deluxe arrangement in een hoog aangeschreven prive hospital. Een uitstekend resultaat door een zeer vriendelijke en vakkundig arts. Een service die je volgens mij nergens krijgt en af en toe gewoon genant is. En dat alles goedkoper als hetzelfde in Nederland of Belgie.

We zijn heel erg tevreden over hoe alles geregeld is, en het is zeker een aanrader voor iedereen die er in is geinterresseerd!

Een tien met een gouden randje!

Met vriendelijke groet, E v/d Berg


Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?